dimarts, 12 d’abril de 2016

VENENT SAMARRETES!

Aprofitant que el company Xavi va organitzar la 1ª cursa de marxa nòrdica de Cerdanyola  amb el centre excursionista i diverses entitats de la ciutat vam "muntar la parada" de venda de samarretes a una de les carpes que ens van cedir.

Ara que anar al Nepal es gairebé com anar a Grècia però una mica més lluny i que s'ha popularitzat la descoberta i exploració de les valls de l'Himalaia amb trekkings i expedicions comercials que reverteixen en la prosperitat del teixit turístic del Nepal, (confiem que després el poble més humil se n'aprofiti) s'ha donat la possibilitat que molts particulars estalviant podem permetre'ns viure la autentica aventura que significa pujar un pic de 7000 metres, es cert que sols amb diners no puges però com a mínim arribes a camp base!

Tot i que fent càlculs tots sabem que tindrem prou recursos per estar a camp base el dia previst no està de més anar recollint diners d'allà on podem.

Amb gestions d'en Xeve, veí de l'Escala, amb el seu club, el CER, vam rebre una subvenció en forma de samarretes confeccionades amb el espectacular logo dissenyat per la Laia, el Club pagava el cost i nosaltres ens quedàvem el marge.

Així que tothom ens hem posat a vendre-les, familiars, amics, coneguts i desconeguts.

En aquest esdeveniment no en vam vendre gaires.., es veu que la gent estava més atenta a fer bé el pas nòrdic que a veure les nostres fantàstiques samarretes, un altre dia les acabem de vendre.

Ja sabeu, si algú munta una cursa aviseu que venim amb el xiringuito!


El xiringuito!


Xavi donant les primeres nocions als concursants.


Montse, que va participar a la cursa, mostra la seva samarreta!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada