dimecres, 28 de setembre de 2016

007

Expedició catalans al Himlung ,dimarts 27 de setembre, 19:10h ,  hora local a Nepal .
Bon vespre !
Fa tres dies que varem arribar al camp base situat a 4.820m.  Hem notat els efectes de l'alçada amb les petites molèsties habituals de mal de cap, però que tractem acuradament. Els dos primers dies els varem dedicar a aclimatar, quedant-nos pasturant pels vols del camp.
Abans d'ahir varem participar en la tradicional "puja" una cerimònia budista per demanar la protecció de la muntanya  a tots els membres de les expedicions . En total al camp base som 5 expedicions i cadascuna ha fet la seva.
Avui hem pujat al camp I per deixar material i muntar una tenda. El camp I es troba a 5.400m   i el seu accés és  franc i segur. Només presenta l'inconvenient d'haver de travessar la gran glacera  de   Phangri  i les seves morrenes , un pas més molest que no pas difícil. L'enclavament del camp I es una balconada incomparable amb vista als imponents  Metchung   7.140m i Angikan de 7.075m.
Ara tornem a ser  al camp base amb l'expectativa d' arribar al camp II  d 'aquí a tres dies. Estem bé i molt il·lusionats !!
Molts records i petons per a tothom !!

2 comentaris:

  1. Molts ànims a tots, us segueixo i estic convençut vostre èxit. Tinc la vostra samarreta. Endavant. Un petó Laia i companyia.
    Xavi

    ResponElimina